HØSTSEMESTER 2020

Vi har nå hatt tre av høstens forelesninger. Det siste kan vi ikke holde. Vi håper å få Fatland til å besøke oss til våren. Vi ønsker dere

god jul og godt nytt år! 

Juletre | Iselinsmuget 

1. desember kl. 12:00

"Høyt - en reise i Himalaya" er avlyst.

Erika Fatland

 

ÅRETS FOREDRAGSSERIE:

DE STORE RELIGIONENE OG HUMANISMEN

Neste samling om humanismen er utsatt inntil videre pga corona-forbud vedtatt i formannskapet i Lillestrøm! (Kun for påmeldte.)

 

Om møtene:

Medlemsmøtene i PUSK finner normalt sted den første tirsdag i måneden kl 12:00 på Skedsmo samfunnshus, storsalen. I år går foredragsserien også i storsalen.

Vi følger regjeringens korona-anbefalinger. Det innebærer at du må oppgi navn og mobilnummer ved inngang, og at seter blir sperret av. Selv om dere er to i samme familie, kan ingen sitte tett sammen. Vi anbefaler alle om å følge 1-meters regelen og å være forsiktige. Det blir ikke sosialt samvær på forhånd, ei heller salg av kaker og kaffe. Dørene (hovedinngangen) åpnes kl 11.30. Dørene fra senteret er stengt. Dersom du er syk eller har symptoner på forkjølelse, må du holde deg hjemme.

Fra medlemsmøte

 

Programfolderen for høstsemesteret er nå ferdig.

(ved utskrift, velg liggende side)


Som medlem i PUSK

har du gratis adgang til 9 foredrag i året på Samfunnshuset, like mange i Senioruniversitetet i Lillestrøm (SUL) samt pensjonistuniversitetene i Lørenskog (LPU) og Jessheim (ØRPU) – til sammen gratis adgang til mer enn 36 aktuelle foredrag. Hertil kommer tilbud om reiser og billetter til ulike kulturarrangementer. Medlemskapet koster kun kr.200 pr. år. Ikke medlemmer betaler kr.100 pr. foredrag. Innmelding skjer ved betaling til bankkonto: 1286 46 00121 eller klikk her . God oppslutning om PUSK gir oss mulighet til å skaffe gode foredrag og foredragsholdere.

(Det er nå mulig å betale kaffen, medlemskontingent etc. med Vipps. Fremgangsmåte: Åpne Vipps-appen. Velg Kjøp og Betal. Skriv pusk i søkefeltet. Pensjonistuniversitetet PUSK kommer opp som et av søkeresultatene. Velg dette. Skriv inn beløpet og velg Neste. Velg tilslutt Betal.)

Program for reiser, teater- og konsertbesøk finner du under fanen "Kultur og reiser" i menyen øverst til venstre på denne siden.

Program for vandreturene finner du under fanen "Aktivitetsgrupper"

(Som de fleste vil ha oppdaget, har PUSK fått en ny grafisk profil i forbindelse med 10-årsjubileet. Bakgrunnen for denne kan du lese mer om her.)