NB! Denne turen er allerede fulltegnet, men erfaringsmessig endrer noen planer så det blir som regel åpning for andre. Sett deg derfor opp på reservelista om du fortsatt er interessert!

Reisekomiteen vår har nå gleden av å invitere alle medlemmene i Senioruniversitetet på tur til Irland. Reisen starter på Gardermoen den 3. juni og i de påfølgende 6 dagene blir det massevis av hyggelige opplevelser på Irlands vestlige områder. Det blir turer til tøffe kystområder, hyggelige småbyer, historiske steder og gamle slott. Gå inn på Reisekomiteens egen side ved å trykke på "Reiser" i menylista til venstre på denne siden. Der kan du ta fram detaljert informasjon om turen, priser og påmelding.

Reisekomiteen er også tilstede i foajeen foran Stjernesalen der vi avholder vårt medlemsmøte fk. tirsdag, den 12. november fra kl. 11. Vær ute i god tid så kan du snakke med en av Reisekomiteens medlemmer der.

SULs Kunst- og Kulturkomite inviterer SULs medlemmer til den tradisjonelle nyttårskonserten med Romerike Symfoniorkester på Lillestrøm Kultursenter søndag den 19. januar 2020 kl. 18:00. Orkesteret stiller med sangsolister og elever fra Norsk Ballettinstitutt, avdeling Lillestrøm.
Mer om programmet og detaljer om påmelding og pris får du ved å trykke her.

Kunst- og kulturkomiteen inviterer SULs medlemmer til Operaorkesterets lørdagskonsert lørdag den 9. november fra kl. 12 - 14. Kunst- og kulturkomiteen har et begrenset antall billetter (25) så "først til mølla-prinsippet" gjelder. Detaljer om påmelding, priser og betaling finner du ved å trykke her.

SULs reisekomite tilbyr i år en førjulstur med interessant innhold til Grini-museet og Bærums verk tirsdag den 3. desember. Besøket starter på Grini som var tyskernes største fangeleir i Norge under 2. verdenskrig. Her blir vi guidet av en som var fange her under krigen. Deretter fortsetter turen til Bærums Verk der det blir omvisning i dette spesielle industrisamfunnet som har en 400 år gammel historie, før vi vandrer litt på egen hånd og samles til en hyggelig 3-retters middag i Norges eldste spisested, "Værtshuset".

Alle detaljer om reiseplan, tider, priser og påmelding finner du ved å trykke her.

Høstens brosjyrefolder med alle planlagte møter og aktiviteter er lagt ut som pdf-dokument. Trykk her for å åpne dokumentet. Når dokumentet er åpnet kan dette skrives ut. Vær oppmerksom på at utprintingen utnytter arkets fulle bredde.

I folderen finner dere informasjon fra styret og alle komiteene. Medlemsmøtene (med datoer) er beskrevet og Kunst- og kulturkomiteen har en listet opp sine planlagte aktiviteter pr. måned utover høsten. Reisekomiteens julereise er også beskrevet i tillegg til Historie, samfunn og vitenskapskomiteens seminarliste om Frankrike, Portugal og Spania.

Medlemsmøtene som SUL arrangerer høsten 2019 er klare. Det blir som vanlig en god kombinasjon av aktuelle politiske og lokale temaer i tillegg til reisebeskrivelser og medieproblemstillinger. Den fullstendige oversikten med foredragsholdere og temaer finner du ved å trykke her.

HSV - Seminarprogrammet for høsten 2019 er klart. Se nedenfor for detaljer om påmelding og detaljer om programmet ved å trykke på "Historie/samfunn/vitenskap" i menylista til venstre på denne siden.

Påmelding for NYE seminardeltakere ved e-post til , eller som SMS til tlf. 951 46 819.  Deltakeravgift for seminaret er kr. 400 og detaljer om innbetaling vil bli sendt ut senere. Det er (pr. 20.mai) fortsatt noen ledige plasser så interesserte oppfordres til å sende påmelding som beskrevet foran.

 

 

 

En forskergruppe ved NTNU og St. Olavs hospital har fått internasjonal anerkjennelse for studier av forskjellige typer fysisk trening.

Hvordan bli medlem av SUL?

Lillestrøm Kultursenter har et omfattende program fremover.
Les mer på kultursentrets nettsider.